Tervehdys kaikille !

Tänään olen ahkera täällä blogilla ja nyt tulee jo toinen juttu ja tässä kuvaan teille siitä, kun lauantaina tein kävelylenkin ja näin vastaan MARJA-LEENAN liikuntahaasteeseen samalla :)

Päämääräni lauantaina oli Bomhusin kirkkomaa ja käynti lapsenlapseni Melindan vuosipäivänä haudallaan. Meiltä on sinne matkaa, sanoisinko tunnin verran yhteensä kaikkineen , matkan pituutta en kyllä osaa sanoa tarkkaan, mutta paljon pitempi mitä tyttäreni Hannen luo on. Ja otin sitten muutamia kuvia .

Tähän ei ollut kovinkaan pitkä ja esittelenpä tämän kuvan, tässä on päiväkoti, jossa ennen pidettiin myös esikoulua ja siellä kävivät tyttäreni Minna ja Kaarinan tyttö Soile esikoulun. Ja tuo korkeampi rakennus, mikä näkyy tossa takana, siinä asuimme silloin ! Siis ei ollut tytöllä pitkä matka esikouluun :)

Nyt olen tässä ns. kirkkotiellä, tästä suoraan eteenpäin ja tykkään tästä tiestä, on niin rauhallista kulkea ja mukavia rakennuksia molemmin puolin tietä.

Talvisin pellot ihanan valkoisina ja kesäisin kauniin vihreinä ja koivut molemmin puolin tietä. Huomaatte että kirkkoa tuolla jo häämöttää.

Ja tässä sitten kirkko ja tästä on vielä jonkin matkaa sinne, missä on pikkuisen hautakumpu. Tämä kirkko on kyllä oikea kotikirkkomme, sillä tässä on ollut monenlaisia perhetapahtumia, häitä, rippijuhlia, kastetoimituksia ja hautajaiset, kaikki on tapahtunut tässä kirkossa.

Kirkkomaalta kotiin tullessani kuvasin meidän lähikaupan, Matöppet ja tämä on aivan lähellä tässä missä asun.

Tätä kauppaa vastapäätä on kirjasto, mutta täytyy sanoa, etten juuri koskaan käy siellä, sillä en lue enää kirjoja, vaan lehtiä. Mutta ennen kun olin koulussa ja lapset pieniä, oli tämä kirjasto ahkerassa käytössä :)

Tässä olen jo ihan lähellä taloa, jossa asun, mutta tälle piha-alueelle kun tullaan, on tämmöinen kyltti ;) 

Näin tuli vähän valaistua tätä lähitienootakin ja kuten kerroin jo aiemmin, minähän kaaduin siellä haudalla ja löin polveni aika pahasti. :( Eilen se "vihoitteli" tosissaan, oli turvonnut ja kipeä, mutta yön aikana asettui vähän.

Nyt toivotan kaikille oikein mukavaa päivän ja viikon jatkoa !!!