Helmikuun raikkaat tervehdykset kaikille !  Hymy

Onpa mukavaa että yksi vuoden ensimmäinen kuukausi on taitettu ja tänään sain kääntää allakassani tämmöisen kuvan esiin !

Kevin pikku typykkäinen se tässä yöpyjamassaan kuorma-auton kyydissä  Nauru Voi että tykkään tästä kalenterista taas !!

Eilen katsoin niitä euroviisuja täällä ylhäisessä yksinäisyydessäni kissa sylissäni ja ihan mukavaahan meillä oli. Ja kyllä minusta se joka voitti, oli ihan hyvä, tykkään siitä kovastikin ! Nyt vaan onnea heille että pääsevät siellä Moskovassa aina finaaliin asti !

Parin tunnin päästä lankoni Timo tulee hakemaan heille syömään ja päivää viettämään, tuntuu tosi kivalta  Nauru Kaarinan kanssa sitten joitain tietsikkahommiakin katsellaan oikein yhteisvoimin , niissä kun aina on semmosta mitä ihmetellään ja kummastellaan  Silmänisku

Polveni jonka eilen täräytin oikein kunnolla, ei ONNEKSI tänään niin pahalta tuntunutkaan kun luulin. Voitelin sen pariin kertaan oikein kunnolla kipusalvalla ja illalla särki kyllä melkosesti ja oli turvonnut, mutta ei siis mitenkään paha tänään ja se on hyvä se !

Toivottelen teille jokaiselle mitä parhainta sunnuntaipäivän jatkoa !!!

Tässäpä Kevinistä vielä ihan uusi kuva, jonka otin tiistaina kun hän oli täällä mummin luona sen aikaa kun Alexander oli äitinsä kanssa hammaslääkärissä , kovasti tietokone kaikkine ihmeellisyyksineen kiinnosti  Nauru