Tervehdys kaikille  !  Hymy

No niin, täytyypä tehdä taas pieni päivitys, niin tulee paremmin kaveriksi tämän uudistuneen vuodatuksen kanssa ! Ja nyt varmaan ollaan jokainen toivuttu eilisestä "shokkivaiheesta" Yllättynyt niin kyllä se tästä taas ja harjoitushan vaan tekee meistä kaikista oikeita mestareita !!

Huomasin että kuvagalleriakin on palautunut, sillä eilen mun lootastani puuttui paljon kuvia ja hyvä ettei jo yöunoset menneet sen vuoksi  Silmänisku Kun ensin on tehnyt suuren työn kaiken kanssa ja sitten yhtäkkiä kaikki onkin toisin, vähän harmittaa ensin. Ja sitäpaitsi minulla on semmonen luonteenlaatu, etten oikeestaan tykkää mistään muutoksista ! On niin tuttua ja turvallista, jos kaikki pysyisi ennallaan !

Tässä Elviksestä kuva joka otettiin uudenvuoden aattona, katsokaas mirrin korvia miten olivat höröllään ja kuulosteli , kun raketit paukkui  Hymy Muitakin kuvia olisi mukava laittaa esiin, mutta täytyy saada ne ensin kuvagalleriaani, siis tänne vuodatuksen galleriaan. Otin yhtenä päivänä kotimatkalla kuvia ja se liittyy siihen liikuntaan, jonka Marja-Leena omalla blogillaan on avannut. Hyvä ja hyödyllinen asia ihan jokaiselle !

Ja minähän täällä nautin suunnattomasti toisesta vapaapäivästäni ! Toivoa vaan täytyy ettei flunssa iske minuunkin. Hanne tytöltäni flunssa ja kurkkukipu on vienyt äänenkin ja se ei ole kiva juttu. Itse olen pari kertaa menettänyt kokonaan ääneni ja voi että se oli hankalaa. Hannella vielä kaksi pientä poikaa joiden kanssa täytyisi puhuakin, mutta onneksi pojat alkoi taas päiväkotiin tänään, niin saa äiti huilata senkin aikaa .

Hyvää viikon jatkoa vaan kaikille teille ja pysykäähän terveinä !!!