Hei ystävät hyvät !

Tänään lauantai, tammikuun viimeinen päivä. Tämä päivä joka vuosi tekee mieleni niin surulliseksi ja raskaaksi , ja tänään tulee neljä vuotta siitä kun niin suuresti ja hartaasti odotettu ensimmäinen lapsenlapseni syntyi ja nukkui pois  Itku  Tulin ihan äskettäin Melindan haudalta, jonne laskin neljä ruusua ja sytytin kynttilän pienelle enkelitytölle.

Siellä hetkeä aikaisemmin olivat olleet Melindan vanhemmat, Hanne ja Henke ja pikkuveljet Alexander ja Kevin. Melindalla tulee olemaan läpi elämäni aivan oma sopukka sydämessäni !

Kun lähdin siitä haudalta, siinä on semmonen pieni tie ja siinä liukastuin ja löin polveni täydellä voimalla asfalttiin ja kyllä nyt särkee Otsan rypistys Oli vaan liukasta ja ensin aivan hätäännyin, että mitäs nyt teen kun ei ole kännykkää edes mukana, ettei voi soittaa kellekään, että tulla hakemaan, mutta onneksi jotenkin pystyin kävelemään pois sieltä. Mutta eiköhän sekin tästä parane, toivotaan !

Huomenna menen Kaarinan luo päivälliselle, mukavaa Hymy  Eilen oli niin ihanaa kun Kaarina kävi täällä luonani ja niinpä sain hänestä apua verhojen vaihtoon keittiöön, tuo ikkuna on niin iso että sivuverhot käy laittaa yksin, mutta kappaosa on vaikea yksin.

Tämmöistä tänään ja tämmöiset mietteet tänään. Kaikille hyvät ystäväiseni toivottelen HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!