Lämpimät tuulahdukset täältä "sjukstugasta" ;)

Eli mun päivitykset meinaa aivan jäädä nyt oman sairasteluni vuoksi , mutta  nyt tuntuisi vähän paremmin olevan tuota tasapainoa, että pystyy istumaan ja kirjoittamaan. Minähän ensin podin sitä flunssaa kaikkine höysteineen, mitä siihen kuuluu ja sitten sen kukkuraksi sain korvatulehduksen !  Tuli niin pahaksi että eilen soitin tuohon terveyskeskukseen aamulla, että saisin jotain apua ja niinpä sain sinne hetimiten ajan. Korvatulehdushan se vasemmassa korvassa oli ja siihen on nyt lääkitys. Aamulla oli vielä tosi pahan tuntuinen, mutta nyt päivän aikana on vähän alkanut tuntumaan paremmalta ja se pahin "jyskytys" ja pohina siinä vähentynyt, ONNEKSI !!! Että eiköhän se tästä sitten.

Elviksen kanssa täällä kyllä ollaan kilpaa löhöilty ja nytkin mirri tuossa selkäni takana sängynpeiton alla nukkuu, jo monta tuntia tuossa nukkunut Hymy Tulee usein tuohon sänkyyn silloin kun olen tässä huoneessa, pikkuhuoneeksi tätä kutsutaan ja tässähän on tämä minun ikioma tietokone ! Isännän läppäri tapaa olla olohuoneen pöydän päällä, mutta nyt se on sohvan alla  Silmänisku Tuli sekin paljastettua !!  Laitanpa kuvan Elviksestä , miten se tapaa olla olohuoneen "myyssipöydän" päällä, en kai vaan ole jo aikasemmin laittanut samaa kuvaa, mutta katsotaas.

Aika metkasti siinä tassuaan lämmittää patterin päällä ja tuossa tapaa olla vain talvisin, ei koskaan kesällä.

Ja se armas aviomieheni paistattelee siellä alla polttavan auringon, eli Thaimaassa. Joka päivä kuullaan tekstarein ja kuumaa siellä on ja mahdoton liikenne ja sekavaa kuin muurahaispesäsässä , mutta on hän ajellut prätkällä ja nyt viimeksi ovat tehneet venematkan eräälle saarelle, jossa yöpyivät jossain majassa, just äsken tuli tekstari, että on kotiutunut siltä reissulta ja aikaisin unten maille !  Nauru 

Nyt tekisi mieli itsekin lepäilemään tuonne sohvalle. Käväisin tänään tuossa kaupassa ja sai edes vähän raitista ilmaa ja happea. Vielä kun tästä paranee enemmän, jaksaa taas tehdäkin jotain ja aikakin menee sitten paremmin ja nopeammin.

Leppoisaa päivän jatkoa kaikille, hyvää viikon jatkoa  ja voikaahan hyvin !!!