Lämmin tervehdys kaikille !

 No niin, nyt ollaan sitten itse jouluviikossa ! :) Ja olen varma että jokaisessa kodissa on aika kiireet, loput leipomiset ja laatikot täytyy saada valmiiksi, lahjat kääräistyä paketteihin ja sitten pyntata kotimme lopulliseen jouluasuun kuusta myötä :D

Minä olin kolme päivää töissä ja nyt sitten kolme päivää vapaata ja tuntuu tosi ihanalta saada tehdä ihan kaikessa rauhassa nyt loppusilaukset kodissa joulumusan soidessa taustalla :) Minkäänmoista stressin tuntua en tunne, vaan tänä vuonna erikoisesti iloitsen siitä, että ensi kerran jouluaattona saan rakkaat lapsenlapseni Alexanderin ja Kevinin tänne vanhempineen :)) Olemme olleet kahtena aattona heidän kodissaan ja oli tosi ihanaa, mutta nyt sitten vietämme yhdessä aattoa meillä ja nautimme yhdessä joulupäivällisestä, ihanaa !!! Tiedän jo nyt että Minnaa kaipaan joulupöytään, mutta hän menee Davidin kanssa Davidin sisaren luo aattona, kuten aina joka toinen vuosi. Mutta huomenna illalla vietämme heidän kodissaan aatonaattoa, syömme yhdessä riisipuuroa ja kinkkuvoileipiä ja muuta mukavaa, sekä jaamme lahjat, sinne tulee myös Hannen perhe :)   Ja kerronpa tässä semmostakin uutista, että ensi vuonna niitä lastenlapsia minulla on sitten kolme ! :D  Näin olen tulossa mummiksi neljännen kerran ja nyt Minnan ja Davidin pienokaiselle ! Joskus heinäkuun lopulla se tapahtuu ;) 

Luultavasti huomenna menemme käymään pikku Melindan haudalla, viimeistään aattona, näin olemme tehneet joka vuosi. Sytytän kynttilän, laitan kauniin enkelin ja joulukukan ensimmäisen lapsenlapseni hautakummulle ja joka kerta se niin riipaisee ja kyynelet tulee. Tapaamme käydä myös muistojen lehdossa sytyttämässä kynttilät kaikille poisnukkuneille rakkaillemme.

Äsken suurkuurasin keittiön ja nyt sitten halusin vähän huilahtaa tähän tietsikan ääreen :) Keittiössä soi joulumusiikki CD:ltä, juuri nyt tulee Jouluyö, juhlayö.  Heti aamulla kun kaupat aukesi, ryntäsimme sinne ruokaostoksille ja näin on potsipoikakin odottamassa uuniin pääsyä ;)  Lähes kaikki on hankittu ja vielä muutama lahja pakettiin, niin sitten alkaa joulurauha !

 2141380.jpg

 Teille hyvät ystäväni toivotan mitä rauhallisinta jouluvalmistelua, iloista joulumieltä ja tunnelmaa jokaiseen kotiin !!!