Hei täältä utuisen sumuisesta Gävlen kaupungista !

 2151076.jpg

 Tässä keittiömme pöydältä otettu kuva :) Oli vasta ensimmäinen adventti ollut ja nyt oli jo kolmas !  Iiiik, kiire tulee, ja oikea loppuspurtti varmaan kaiken kukkuraksi ! On niin paljon työpäiviä ja vain muutama vapaapäivä kaiken kaikkiaan, jotka tahtoo mennä lähes pipariksi, kun täytyy aina toipua työnrasituksista silloin, mutta semmostahan se on, kun kroppa ei tahdo aina hengata mukana :(

Mutta viimeiset joulupostit lähetin tänään, lähti joulupussukka kotiin Töysään mammalle ja sitten myös pari pientä teille , jotka voititte arvonnassa ;) Toivotaan nyt että pysyvät "pussukat" sitten koossa ja tulevat onnellisesti perille ! Postiruuhka varmaan on aikamoinen näin joulun alla.

Olin siis eilen ja tänään aamuvuoroissa ja molempina päivinä oli suuri ilo ja kunnia jobata Kaarinan kanssa yhdessä, joten sitä ei oltu vaan sisaruksia, vaan myöskin kollegoja  :D  Kyllä osastollammekin on niin jouluista ja mukavan näköistä jälleen, mutta  yksi asukkaistamme nukkui pois tasan viikko sitten ja hän jätti kyllä niin tyhjän paikan ja kaipuun :( 

Nyt minulla on pari vapaata, sitten koko viikonloppu töitä taas, viikonloppu, eli lauantai ja sunnuntai ollaan taas yhdessä Kaarinan kanssa töissä, mukavaa :) Tänään töiden jälkeen meni kaupungilla aikaa jonkin verran viimeisempiä joululahjoja hankkiessa, tai ei olleet vielä ihan viimeisiä, mutta hyvällä mallilla jo on ;) Mentiin siellä sitten erilleen Kaarinan kanssa, koska mulla oli vähän salaista ostettavaa ja ajateltiin että ehkä samaan bussiin osutaan, mutta mites kävikään, juuri kun olin lähellä bussipysäkkiä, bussi meni jo ja näin siellä sinut Kaarina istumassa myös :D  No menin sitten siihen toiseen, joka piti lähtee samaan aikaan mutta eri linjaa vain ajaa, siellä istuttiin 15-20 min. eikä bussi lähtenyt, ongelmaa oli kuulemma ovissa :(  Niinpä lähdettiin suurin osa matkustajista siitä pois ja hyppäsin toiseen bussiin ja pääsin kun pääsinkin kotiin, jippii :))  Mutta kyllä särki jalkoja, voi kauhistus sentään !

Ajattelin että jos huomenna ottaisin itseäni niskasta kiinni tosissaan, hakisin leipoma-ainekset ja tekisin joulutortut, pullat ja ainakin lanttu-ja porkkanalaatikot . Pari joulukakkua tekaisee sitten vaikka työpäivien jälkeenkin, jos siltä tuntuu.

 Mutta nyt pisteen paikka ja toivottelen jokaiselle mitä parhainta päivän jatkoa ja hyvää viikon jatkoa !!!

 2151067.jpg