Hyvää torstaipäivää ystävät !

Tasan 10 vuotta sitten täällä Gävlessä oli kauheet lumimyräkät ja niinpä aion laittaa siitä kolme kuvaa niin näette sen hirvittävän lumipaljouden !!

 2117425.jpg

 Tässä kuva jonkun talon edustalta, kauheaa :O Talo on melkein lumen peitossa. Asuin itsekin silloin omassa talossa ja unohda ikinä sitä näkyä, mikä kohtasi aamulla kun heräsimme. Talomme lähellä menevä tie oli umpitukossa ja koko piha-alueemme tottakai sekin.

 2117427.jpg

 Autot oli lumien peitossa ja ihmisillä oli katujen varsilla vaikeaa löytää, missä mahtaa olla oma auto !

 2117428.jpg

 Tämmöset näkymät oli, ja monet "juuttuivat" työpaikoilleen" kun sieltä ei päässyt pois. Minä ja Kaarina oltiin silloin koulussa, luettiin lähihoitajiksi silloin ja koulusta jouduttiin olemaan monta päivää pois, samoin kuten kaikki koululaiset ja tyttäremme. Panssarivaunut kulkivat kaupungilla ja lähiseuduilla auttamassa pulaan joutuneita ihmisiä. Tytöillä oli hauskaa kun he isänsä kanssa yrittivät löytää ja tehdä pientäkin polun tapaista pihalle ja etsiä postilaatikko sieltä kinoksen alta.  Se oli talvi jota en unohda kyllä koskaan !!!

Ja nyt täällä ihan kuin 10-vuotispäivän kunniaksi alkoi satamaan lunta ! Hetkessä maa tuli aivan valkoiseksi, kun lunta tulee sakeasti :)

Nyt päivän askareisiin, on siivouspäivä ja huomenna jälleen tytö kutsuu !

 2117430.jpg

 Kaikille hyvää päivän jatkoa, voimia ja hyviä vointeja !