Lämpimät tervehdykset täältä meidänkin "tuvasta" ! :)

 2034537.jpg

 Nämä viikot menee niin nopeasti että pian tosissaan ollaan joulun kynnyksellä !  Eilen satoi täällä lunta senverran että maa on valkoinen. Mukamas heti näyttää valoisammalta, joten ei yhtään haittaa vaikka saataisiin nyt vähän enemmänkin lunta. Eilen tuohon pihaan, mäen kumpareelle ilmestyi jo joulukuusikin, mutta ei siinä valot vielä pala, yleensä ne sytytettän  ensimmäisen adventtisunnuntain aikaan ja niinpä ensi viikon lopulla ne sitten syttyy !  Ja näinpä saadaan ottaa esille kyntteliköt ja jouluvalot sitten kodeissakin ja voi että onkin taas sitten tunnelmallista :D

Tällä viikolla minulla oli maanantaina pitkä päivä, ensin työtunteja peräti kaksi ja sitten oli kaksi luentoa työpaikalla, eli kursseja, sisällöltään tosi mielenkiintoisia, siinä tuli sydän-keuhkosairauksista, haavojen hoidosta, vatsan toimintahäiriöistä ym. paljon toki mitä luettiin, kun lähihoitajaksi opiskeltiin, mutta todella hyvää kertausta välillä jokaiselle.

Eilen olin aamuvuorossa, sitten senjälkeen menin hiuksiani leikkauttamaan, en paljoa, vaan vähän tasautin että sain taas enemmän ryhtiä hiuksiini, mutta päivä venähti taas aika pitkäksi. Tänään ja seuraavat pari päivää vielä minulla on vapaata töistä. Tänään minulla oli käynti mammografilla ja senjälkeen käytiin tuolla kymmenen kilometrin päässä ostoskeskuksessa ja yhdestä eläinliikkeestä ostettiin Elvikselle hiirilelu, mutta eipä nokkaansa tuhauta tuolle, ei sittenkään vaikka juuri isäntä suihkutti sen hiiren kissan mintulla. :)  Niin ja käytiinpä taas syömässäkin yhdessä ruokalassa, kuten meillä on toisinaan tapana näin vapaapäiväni kunniaksi.

Nyt täytyisi ottaa sitten itseään niskasta kiinni ja alkaa tosissaan ikkunoiden kimppuun.! Makuuhuoneessakin minulla on vielä kukalliset kesäverhot ;)  Nyt jo kovasti haluaa vähän toisenlaisia verhoja, joulukin kun on jo niin lähellä !

Aioin laittaa joitain kuvia lauantaista, kun olimme sisareni Kaarinan neljän lastenlasten synttäreillä, mutta enhän niitä ollut vielä ottanutkaan tänne kuvagalleriaani, joten seuraavalla kerralla sitten.

Nyt kaikille toivotan leppoisaa illan jatkoa ja oikein mukavaa viikon jatkoa ja voikaahan hyvin !!!