Lämmin tervehdys kaikille !

Nyt on niin synkkä ilma että tekee mieleni sytyttää kynttilät ja senpä teen tänne kaikkien teidänkin iloksi ja viikonlopun kunniaksi ! :)

 2025842.jpg

Mutta ennekuin toivotan hyvää viikonloppua, kerronpa teille yhden mukavan jutun, jolle töissäkin tänään naurettiin makeasti :D :D

Heräsin yöllä ja katsoin kelloon ja voi kauhistus, se oli 6.15 ja olisitte nähneet, miten tein oikein kenguruhyppäyksen sängystä, syöksyin kylppäriin ja sydän kurkussa suoritin aamupesun ja mietin samalla, että pitäiskö soittaa Kaarinalle, etten ehdi millään heidän kyytiinsä koska olen nukkunut pommiin !!! Mutta ajattelin että kyllä ehdin , kun otan ripsivärit mukaani ja harjaan hiukseni vasta töissä. Noh tulin pois sieltä ja vilkaisin kelloa eteisessä, menin keittiöön ja en ollut uskoa silmiäni, molemmat kellot näytti aikaa 2.45 ! :O  Varmistin vielä herätyskellonkin ajan ja kyllä, ei se todellakaan ollut yhtään enempää  :)  Voi että mua harmitti ! Ei muuta kun riisu takaisin ja yöpaituli päälle ja yrittää siinä sitten saada unta, kun pitkään oli se stressinen tunne päällä ! Että kaikkea sitä voi tapahtuakin :)) Nyt kyllä naurattaa, mutta yöllä ei naurattanut ;) Mietinkin jo tässä että taitaa olla viisainta hankkia digitaalinen kello, jossa näkee selvästi heti numerot, kun viisarit tuommoisen tepposen teki !   Huh huh !

No nyt on viikonloppu vapaata ja tänään töistä tultuani otin kunnon tupluurit sohvalla, väsytti niin viimeisen päälle kyllä. On väsyttänyt kyllä kovasti muutenkin viime päivinä, kun sää on niin synkkää ja sateista, mutta "syttyös kynttilät pienoiset, valoksi polkujen pimeiden". 

Kaikille teille ystävät hyvät HYVÄÄ, TUNNELMALLISTA VIIKONLOPPUA !!!