Hyvää huomenta kaikille ! No katsoin kyllä että esim. suomessa kello on jo kohta 11, mutta täällähän se on tuntia vähemmän ;)

 2095203.jpg

 Ja näin ollaan nyt aivan ensimmäisen adventtisunnuntain kynnyksellä ja sehän tietää sitä, että nyt ilmestyy kaikenmoiset kyntteliköt, tähtöset ja jouluvalot kotien ikkunoille ja ulkotiloihin. :) Minäkin jo eilen pesin keittiön ikkunat, vaihoin verhot ja ripustin ikkunalle tähtösen ja sitten kynttelikön siihen, tulipas niin jouluinen fiilis  ;)

Ja tämä olkipukki kuva, jonka laitoin tähän , on meidän Gävlen ikioma jokavuotinen olkipukki, joka tulee aina omalle paikalleen ja on aina yhtä upea ! Ja joka vuosi saa olla sydän kurkussa sen "hengen" puolesta, että saako olla rauhassa vai polttaako joku "pöhölö" sen !  Nyt parina vuotena se on ollut semmosta tekoa, että se ei pala, mutta nytpä oli kerran lehdessä , että tänä vuonna se ei olekaan paloturvallinen :(  Joten saas nähdä kuinka käy !

Näin mennä vilahti taas parit vapaapäivät ja iltavuoro on edessä tänään sekä huomenna 7-14, mutta sitten alkaa kuuden päivät vapaat ! :D

 Nytpä lähden tästä suihkuun, päivän askareisiin ja senjälkeen pienelle levolle ennen töihin menoa.

Kaikille toivotan oikein mukavaa päivän jatkoa ja iloista ensimmäisen adventin odotusta !!!