Heippalihei kaikille ! :)

Ja koska nyt ollaan päästy hyvään alkuun täällä kaikkien mukavien juttujen kanssa, se jatkukoon ! :D

Marja-Leenan blogissa "törmäsin" tämmöiseen kirjainsana-leikkiin ja niinpä pyysin häneltä kirjaimen ja sain kirjaimen L.  Yritän löytää 10 L:llä alkavaa asiaa ja sitten ei muuta kun töihin !

1. Lapset, ja tottakai tämä sana tuo ensimmäisenä mieleeni lapseni, ihanat tyttäreni, Hannen ja Minnan  :)

 2041296.jpg

 Elämäni onnellisin tapahtuma, kun sain nämä tyttäret ja voi miten rakkaita minulle ovatkaan, kuin myös nämä..............

 2.Lapsenlapset, Alexander ja Kevin :)

 1732626.jpg

 Sydän sulaa ;)  Lapset ja lapsenlapset tekevät minut niin onnelliseksi ja elämäni sisältörikkaaksi.

3. Lady Fia Amanda  :)

 2041294.jpg

 Tämä sisareni Kaarinan ihana "mummeli", 18-vuotias Lady-kisu, aivan vastustamaton  ! Muistoja hänestä siis 18 vuoden ajalta :)

 4. Lintu, eli linnut yleensäkin. Rakastan sydämestäni lintuja, lintujen laulua ja usein ajattelen, että miten hiljaista olisikaan ilman lintuja. Lintu, tuo mieleeni myös kauan sitten minulla olleen undulaatin, Takun, joka eli melkien 9-vuotiaaksi.

5. Lyhde, joululyhde ja mieleni sopukoissa näen siinä lyhteessä parven ihania lintuja. Mieleeni tulee myös lapsuusaikani ja viljapellot kotona ja viljalyhteet siellä pelloilla.

6. Lyhty, kynttilälyhty ja joulu jälleen mieleeni siitä. Ihana tunnelma. Mielessäni menen jälleen myös lapsuuskotiini ja sieltä muistoissani lyhty, joka meillä vielä oli esim. navettatöissä, kun ei ollut sähköjä. Ja sen tuoksun siitä lyhdystä aistin vieläkin.

7. Lumiukko tai linna, muistoihini tuo niin elävästi se, kun tyttäreni tekivät ihania juttuja ja lumiukkoja lumesta ja asuimme silloin omassa talossa. Muistelen ihan kaihoten niitä aikoja ! Keittiön ikkunasta aina katsoin heidän iloista temmelllystään lumessa ja ihailin heidän aikaan saannoksiaan :D

8. Liiveri- puuliiteri, on kai montakin nimeä, mutta meillä kotona sanottiin liiveri :) Onkos tuttu nimi teille, jotka pohojanmaan lakeuksilta olette  ;) Me Kaarinan kanssa paljon vietettiin aikaa liiverissä ja sen edustalla pieninä leikittiin.

 9. Lyyli, rakas kasvattiäitini. Kiitollisin mielin siitä  että hän meidät orvot sisarukset otti huomaansa ! Elää edelleen ja hänen 90-vuotisjuhlissaan Kaarinan kanssa olimme keväällä.

10. Lahja, sana tuo mieleeni niin paljon ! Tykkään että tämä elämä kokonaisuudessaan on suuri lahja ! Suuri lahja minulle ovat lapseni ja lapsenlapseni Ja sitten viime aikoina olen saanut monta ihanaa lahjaa , kun oli syntymäpäiväni. :) Sain hienoja koruja, hajustetuotteita, pörrösukkia ja ihanan kirjan, Kram mamma, jossa oli ihanaa luettavaa  ja mukavia mietteitä.

 

Kommentoi tähän loppuun ja jos haluat, minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.

 1993551.jpg

 Aurinkoista, hyvää torstaita ja viikon jatkoa kaikille !!!