Heippa ja syksyn pirtsakat tervehdykset kaikille !

Päivät menee ja täällä kyllä podetaan jonkinasteista syysväsyä ! Kun ei sitten millään meinaa jaksaa kirjoitella ;)  No aloitetaas kuvista, jotka otin pari päivää sitten .

 1982148.jpg

 Tältä näytti tässä pihalla ja ehkä parin päivän sisällä noita irronneita lehtiä on vieläkin enemmän tänään. Keittiömme ikkunasta vaan tämän kuvan otin kuten .........

 1982150.jpg

tästä keittiön ikkunan takana olevasta pihlajasta  :) Jossain tuossa pitäisi olla lintujakin, mutta nyt en kyllä saa silmiini. Lehtiä ei ole enää montakaan pihlajassa, mutta nuo marjatertut kivasti siinä roikkuu . Mutta kunhan tilhiparvi tuohon löytää, nopeasti häipyy marjatkin.

Eilen Minna-tyttöni, nuorimmaiseni täytti 26 vuotta ! :)

 1982161.jpg

 Ja laitanpa tämmöisen kivan kuvan jonka nappasin siellä vähän niinkuin vaivihkaa ;) Kuten näette, mummin pojut tuossa ovat menossa peräkanaa olohuoneeseen tutkimusmatkalle, pieni edellä, isompi perässä  :D  Ja onnellinen täti sitten tuossa ! :)Olimme siellä lauantaina ns. perhepäivällisillä ja niin harmi, etten siitä ihanasta ruoasta älynnyt ottaa kuvia ollenkaan. Söimme tosi herkullista kanafilettä, perunagratiiniä, savustettua lohtakin oli ja salaattia.  Kivaa meillä siellä oli ja hyvä fiilis  :D

 Tämä vuodatus on muuten viime aikoina melkoisesti takkuillut :(  Välillä häipyy kokonaan ja tulee ihmeellistä error-tekstiä ! Kaikki käy tosi hitaasti ja äsken kun laitoin kuvia galleriaan, kyllä otti aikaa !  Meinasi jo pinna kärähtää  !

Minulla on vielä pari päivää vapaata töistä ja hyvä, sillä on taas se aika että nukun tosi huonosti ja särky kropasaa on kovaa !

Parvekkeella olin "peltotöissä" hiljattain ;)  Oli senverran koleaa että kädet on vieläkin kohmeessa. Nyt lähti kaikki muut kukat sieltä paitsi ei vieläkään pelargoniat, ne kukkii kauniisti edelleen !!!  Mutta lehdet niissä alkaa nyt kellastumaan.

Tässä hoksasin että viimeksi kun kirjoitin, taisi isäntä olla vielä reissussa, mutta kotiin tuli sitten torstaina myöhään illalla. Suloisia oli ne pienet vauvelit olleet, Freja ja Eila :)

Mutta nytpä tällä kertaa ei muuta kun mukavaa päivän jatkoa ja oikein hyvää viikon jatkoa jokaiselle ja pysykäähän terveinä !!! On aika, jolloin todella kaikki pöpöt  ja flunssat taas riehuu !