Hyvää lauantaipäivää teille ystävät !

 1958694.jpg

 Ja tässäpä tarjoan teille jokaiselle kanelipullan ! :) Ja aivan siksi, että tosiaankin täällä Ruotsissa vietetään kanelipullan päivää tänään  :D Tämmöinen päivä on ollut kuulemma 10 vuotta, mutta miten ihmeessä en ole sitä aiemmin noteerannut !

Viikko oli aika raskas töissä, sekä henkisesti että ruumiillisesti, joten olen ollut melko väsynyt ! Ja tänään olin todella iloinen kun sain lojua sängyssä niin pitkään kun halusin. Mutta kylläpä siinä vähän ennen kahdeksaa jo kömmin ylös kun kuulin kahvin porisevan keittiössä :) Nyt on vapaata nämä pari päivää, maanantaina sitten taas töihin aamuvuoroon, mutta ONNEKSI "kollega-sisareni" kanssa on yhteinen työvuoro silloin.

Mieheni Kake lähtee sitä uusinta lastenlastaan katsomaan maanantaina etelä-Ruotsiin. Siinä on taas matkaa edessä kun lähes 800 km on sinne, mutta onhan se kiva nähdä pikku Freja heti pikkuisena ;)

1958719.jpg

 Tässä hän on, Freja Elina, neljän päivän ikäisenä  :) On tomeran , pulskan näköinen tyttö, eikö vaan  ! Tänään pääsevät kotiin, joten sairaalassa olivat melkein viikon.

Tänään täällä Gävlessä on jälleen ihana aurinkoinen päivä. Ja ruska on lisääntynyt nyt kyllä aivan silmissä  :) Lehdet alkaa putoilemaan puista ja tosissaan syksyn tuntua.

Toivottelen kaikille oikein ihanaa, rentouttavaa viikonloppua !!!

 1935903.jpg

 Tämä kuva on otettu joskus täältä Gävlen kanavalta !