Hyvää keskiviikkoiltaa jokaiseen kotiin !

Ja katsokaas , mitä kauheeta tapahtui meidän ikkunan takana olevalle pihlajalle tänään !

 2021289.jpg

 Onhan RUMA !!! Ja nyt siinä ei ole marjatertun terttua, kun noin lyhkäseksi sen katkasivat  :(  Tavallaan naurattaakin tuo tynkä tuossa, joten nauretaanpa yhdessä tuolle  :D :D  Mutta kasvaahan se tietenkin sitten keväällä, mutta nyt on surkean näköinen esitys kyllä !!

 2021281.jpg

 Mutta tässä on vähän toisen näköistä :) Tämän kuvan otin tänään ja olohuoneen ikkunasta katsottuna näkee, miten paksun keltaisten lehtien peitossa on maa. Tuo vaalea rakennus mitä näkyy tuossa, on terveystalo.

 2021282.jpg

 Ja otinpa kuvan vielä pelargonioistani, jotka olen ottanut parvekkeen seinältä tämmöiseen kukkaruukkuun parvekkeen lattialle :) Ja näin paljon vielä kukkivat !

Minä täällä viettelen tosiaan vapaaviikkoa ja tänään minulla oli iso pyykki. Huomenna suunnittelin meneväni kaupunkiin housujen ostoon ! Työpäivien jälkeen ei koskaan jaksa ja tuo pitkistenkin osto on aikamoista puuhaa ja sovittelua, että kyllä siihen pitää yksi vapaapäivä uhrata  :D  Ajateltiin isännän kanssa käydä syömässä taas eräässä ruokalassa ja minä jään sitten samantien kaupungille. Tuleepahan housuista ainakin tarpeeksi isot, kun sovittaa täysinäisellä vatsalla niitä ;) 

Nyt tuntuu siltä, että talvi alkaa olla jo nurkan takana ! Saas vaan nähdä milloin lumi tulee, mutta sää on jähtynyt ja paljon.

Kaikille teille toivottelen mukavaa illan jatkoa ja hyvää viikon jatkoa myöskin !