Lämmin tervehdys kaikille täältä lumisesta Gävlestä ! :)

Koko eilisen illan, yön ja tämän päivän on myrskynnyt ja satanut ja nyt se muuttui lumeksi ! Maa on valkoisena lumesta . Juuri luin vuoden takaisen päivitykseni täällä, eli silloin oli 3.11 ja sinä päivänä satoi eka lumi, joten aika samaan aikaan tänäkin vuonna. Mutta saa nähdä onko pysyvää, en usko, ei ollut vuosi sittenkään :)

 2025839.jpg

Jälleen viikonloppu ja huomenna pyhäinpäivä . Päivä jolloin joka vuosi menen lapsenlapseni hautakummulle viemään kukkia ja sytytän kynttilän ja aina joka kerta suuri kipu rinnassani, että miksi näin kävi, miksi pikku Melinda ei saanut elää :(  Olisi nyt 3,5 vuotias tytöntylleröinen. Ja aina kun pyhäinpäivänä käyn hänen haudallaan, tapaan käydä myös kirkossa sytyttämässä kynttilät kaikille rakkaille poisnukkuneille läheisille. Täällä on silloin kirkko avoinna ihan sitä varten ja minusta se on hyvä.

Sunnuntaina tulee sitten ne mummin pikkupojut, vanhempansa ja Minna-tyttö ja David meille päivälliselle ja vähän niinkuin niitä viikko sitten minulla olleita synttäreitä siinä samalla vietetään :D 

Elvistä ei ole näkynyt taas moneen tuntiin ;)  Poikaa vietiin alle aika yksikön tuonne sängynpeiton alle, hän inhoaa yli kaiken imuria !

Mutta nyt ystävät hyvät toivotan teille, jokaiseen kotiin oikein leppoisaa perjantai-iltaa, hyvää ja tunnelmallista pyhäinpäivää ja viikonloppua !!!

 2025866.jpg