Oikein lämpimät syksyn kuulakkaat tervehdykset kaikille !

1930133.jpg

 Olin sunnuntaina vävypoikani Henken synttäreillä ja sieltä kotiin kävellessäni napsin muutamia kuvia ja tässä kuvassa tämän verran väriloistoa  :) Tämä kuva otettu ihan tässä kotinurkilla, jossa asun.

 1930138.jpg

 Tämmöistäkin marjasatoa löytyi matkan varrelta. On kyllä vähän tuommoista sekasotkua ja siinä ruusu kuitenkin mukavasti kasvaa ryteikön keskellä.

 1930135.jpg

 Tähänkin pysähdyin ja tutkin tätä pensaikkoa, miten kauniin vihreää oli vielä ja paljon tuommoista ruskeaa hernettä.

 1930141.jpg

 Ja sitten olinkin jo tämän rakennuksen takana, jossa kotimme on, tässä kuvassa oikealla ihan tuon pensaikon takana alakerrassa asumme :) Eipä siis ihme että Elviskin viihtyy parvekkeella, kun tuossa pensaikossa tapaa olla paljon lintuja sirkuttamassa ja myös kissat siellä viihtyy. Nytkin parasta aikaa Elvis istuu partsilla  :D

On ollut kauniita aurinkoisia päiviä ja voi kun tätä nyt jatkuisikin vielä pitkään !! Minulla on menossa neljäs vapaapäivä kuudesta ja olen todella nauttinut näistä vapaista. Huomenna kylläkin on kolmen tunnin kurssi, jonne menemme yhdessä Kaarina-sisareni kanssa, mutta senhän jaksaa hyvin kun on kerran vapaata töistä muuten. Ja heti aamulla menen niitä mummin pikkupoikia hoitamaan siksi aikaa kun Hanne-äiti käy asioillaan. Pojilla on mennyt tosi hienosti päiväkodissa, nukkuminen ja syönti siellä sujuu hyvin ja viihtyvät kovasti. Pojat ovat kuulemma siellä kovasti hoitajien suosiossa  ;)  Varmasti heillä on mukavaa seurata tuota mainiota veljesparia.  Nyt on Alexander nuhassa ja on sitä Kevinillä myöskin, joten pojat ovat kotona ainakin huomiseen asti sitten.

Minäpä taidan lähteä tästä keittiön puolelle, jossa on valmistumassa kanaruokaa päivälliseksi, mutta sitä ennen toivotan teille kaikille oikein hyvää päivän jatkoa ja toivottavasti aurinkoista viikon jatkoa ! Voikaahan hyvin !!