Tervehdys ystävät hyvät !

1935899.jpg

 Pitkästä aikaa minäkin täällä annan kuulua itsestäni ;) Aika vaan ja päivät livahtaa niin nopeesti ohitse ja ajan kuluahan mikään ei voi estää !

Eletään siis syyskuun viimeistä päivää ja huomenna jo lokakuu !!! Täällä on ollut aivan ihastuttavat säät jo pitkään, justiin semmoiset mitä haluan näin syksyllä, ennenkuin luonto lopullisesti vaipuu talvihorrokseen !  Aurinkoa ollut jokaisena päivänä ja aika mukavasti vielä lämmittääkin säteillään, öisin ollut lähes nollassa, ettei viime yönä käynyt jo allekin, koska aamulla 8. aikaan oli huurretta jonkin verran maassa.

Eilen miehestäni Kakesta tuli jo yhdeksännen kerran ukki ! :D  Tuolla etelä-Ruotsissa Lundin sairaalassa syntyi pulska tyttö, 4300 g ja 52 cm pituutta ja nimeksi tulee neitille FREJA . Lausutaan Freija mutta kirjoitetaan täällä ilman iitä . :) 

 Niin olenhan kai joskus kertonut, että meillä Kaken kanssa ei ole yhteisiä lapsia, sillä olemme vasta "kypsässä iässä" toisemme löytäneet  ja menneet yhteen ja naimisiin vasta parisen vuotta sitten . Yhdessä olemme olleet kaiken kaikkiaan yli 9 vuotta nyt. Niin että meillä on siis yhteisiä Kaken lapset ja minun lapset ;)  ISO PERHE kaiken kaikkinensa  :D

Minulla on tänään vielä vapaapäivä, sitten jälleen huomenna töihin ! Nyt oli vain nämä pari vapaapäivää viikonlopputöiden jälkeen. Eilen kävimme syömässä kivassa ruokapaikassa vapaapäiväni ja vauvan syntymän kunniaksi . Nyt minulla on potut ja vihannekset hellalla porisemassa ja lihaköntti uunissa muhimassa, siinä tämän päivän meny  :)

Mutta nyt ystäväiseni sitten loppuun teille kaikille oikein ihanan päivän ja-viikon jatkon toivotukset ja aurinkoista syysmieltä !!!

 1603810.jpg

 Ja huomenna allakan sivut siis jälleen kääntyy ja meidän allakassa on sitten tämmöinen kuva, jossa mummin muru, Kevin oli tämmöinen vauveli vuosi sitten ! :)