Heippaliheissan vaan kaikille !

Ja nyt kyllä tämän surkean sään vallitessa täällä pakko laittaa jotain piristävää kuvaa tänne  :)

 1793636.jpg

 Näin tässä ainakin niin kauniisti ruusut, perhosia ja kisumisujakin neljä kappaletta !  Täällä "riehuu" aivan mahdoton myrsky ja vettä tulee tämän tästä välillä oikein kaatamalla ! Pikkasen latistaa lomafiilistä, sillä tämä on jo kolmas sadepäivä :(  Olisi edes myrskyämättä !!

Mutta kuten otsikko kertoo, odotuksen jännityksessä ollaan ja odotetaan puhelinsoittoa ja vauvauutisia :) Nimittäin Kaken tytär Ancela on jo sairaalassa ja luultavasti vauva syntyy vielä tämän päivän aikana  :D Oikeastaan jo eilen illalla klo 22.30 tuli soitto, että nyt alkaa tapahtumaan jotain ja olipa tuo yölläkin niin mielen päällä milloin olin hereillä. Aina jännää pienen ihmisen maailmaan tulo !

 Eilen Kaken kanssa kävimme pitkästä aikaa leffassa :) Katsoimme filmin, Mamma Mia ja se oli ihan hyvä semmoinen musikaalinen, humoristinen filmi ja oli ihanaa, kun sai kerrankin katsoa filmin, missä ei pyssyt paukkuneet .

Nyt sitten alkoi se viikko, jolloin sanomme perjantaina tälle kaupungille , niin ja myös tälle netille :(  hetkiseksi pait pait  !! Reilun viikon olemme sitten poissa, viimeistään silloin seuraavalla viikolla sunnuntaina tullaan kotiin. Sitten onkaan siitä enää viikko lomaa ja hupsista vaan, niinpä loma on sitten ohi !!!  No taas menin  asioiden edelle  :D

Kaarina ja Timo ovat kotiutuneet eilen Tallinnan lomaltaan, mutta harmi harmi, jälleen on tietokoneessa jotain häikkää ja Kaarina ei pääse kirjoittelemaan ja kertomaan kuulumisia  :(  Mutta hyvä reissu oli ollut ja toivotaan ja pidetään peukkuja, että netti pian korjaantuu !!

Teille kaikille toivotan oikein hyvää alkanutta viikkoa ja voikaahan hyvin !!!

 1793715.jpg

 Tässäpä lopuksi vielä hännän huippuna tuosta meidän nukkumatti-Elviksestä näin söpönen kuva  :))