Heippalihei kaikille !

Pitää tulla vielä moikkaamaan ja sanomaan pai pait hetkeksi teille hyvät blogiystäväni täällä Vuodatuksessa !!!

Huomenna starttaamme kohti etelä-Ruotsia, määränpäänä sen niminen paikka kun Ljungby, jossa yövymme campingalueella, täältä n. 600 km:n päässä. Lauantaina sitten kohti Tanskaa ja menomatkalla käymme katsomassa sitä Kaken tyttären pikkuista Eila-tyttöä joka syntyi varhain tiistaiaamuna :)  Tanskassa olemme perjantaihin asti, jolloin menemme jälleen Olofströmiin , sieltä Marieholmiin ja sitten kipin kapin kotiin !!!

Kovasti tässä on ollut lähtöhulinaa, sen tiedätte jokainen mitä se on ;) Eläimet on siivottu ja niiden päähän taottu, miten ollaan ja käyttäydytään sitten heitä hoitamaan tuleville, eli Hannelle ja Kaarinalle :D  :D  Hanne hoitaa kolme ensimmäistä päivää, sitten Kaarina sen koko viikon !  Koriasti ovat luvanneet käyttäytyä  ;) Siivotakin on pitänyt tietenkin ja kauppa-asioita ollaan hoidettu. Olin ajatellut käydä hiuksiakin leikkauttamassa, mutta enpä sitten ehtinytkään, ostin eilen permamenttiainetta, ajattelin että jos sen jaksaisi läträtä päähänsä vielä :)) Ja arvatkaas, olenko pakannut ? En sitten ensimmäistäkään vielä, päässäni sitäkin enemmän ja niinpä sitten aina loppujen lopuksi leiskautan kaikki kerralla laukkuihin ja ei muuta kun menoksi !

Mutta näihin aatoksiin jätän tämän netin ja teidät ystävät hieman yli viikoksi ja palataan lomamatkan jälkeen kertomaan teille siitä sanoin ja kuvin ! :)

Hyvää elokuun jatkoa kaikille ja hyviä vointeja !!!

1801776.jpg