Heippalihei kaikille , mitäpä kuuluu kellekin, kysytään tämmöisen kaverin kanssa täältä !  ;)

 1848303.jpg

 No eipä tämä kaveri kylläkään meillä asu, vaan tämäkin kuva on otettu Tanskassa Knuthenborgin safarilla ja Kake kamerallaan bongasi sieltä tämän suloisen otuksen  :) Näitäkin oli siellä paljon !

No minä nyt taas muistoissani menin lomareissuun, vaikka totinen arkinen aherrus on alannut ja työt startattu ! Tämä päivä vain vapaata, sitten viikonloppu töitä perjantaista sunnuntaihin. Varmaan pitkästä aikaa tuntuu hieman oudolta olla viikonloppu töissä, mutta äkkiäpä siihen taas tottuu.

Kaikesta muuten huomaa, että syksy todellakin on jo täällä ! Miten ikinä koko kesä meni ihan kuin huomaamatta !! Varmaan siinä suurin syy ettei ollut niin hyvää kesää kuin esim. vuosi sitten , siksipä sitä toivoo, että tämä syksy edes olisi mahdollisimman pitkään hyvä ja aurinkoinen.

Voi että, maanantaina nämä mummin pikkuiset pojat Alexander ja Kevin alkavat sitten päiväkotiin !

 1859601.jpg

 Ensin aluksi ovat siellä vain tunnin ja siitä sitten asteittain oloaikaa siellä pidennetään. Mutta kyllä luulen että pojilla se alkaa hyvin menemään ja aamuisin kyllä ei ole ongelmia ylösnousussakaan , koska molemmat pojat alkaa nukkumaan joka ilta seitsemän maissa ja aikaisin ovat jo sitten ylhäälläkin. Se päiväkotikin on ihan siinä lähellä, jossa asuvat. Muuten tässä kuvassa pojut seuraa Mimmi marsumme touhuja ja niin nopeasti kun Mimmi liikahteli, Keviniltä meinasi tulla itku :D  Säikähti kai ressukka marsun nopeita liikkeitä !

 Mutta taidanpa mennä sohvalle uudellen ja kerään voimia sillä tavoin tulevaa työviikonloppua varten, niin kunhan keittiössä tuo tiskikoneen meteli nyt ensin rauhoittuu ;)

Kaikille toivotan mitä parhainta päivän jatkoa ja mukavaa loppuviikkoa !!!