Tervepä terve kaikille ! :)

Ja etten "petä" luottamustanne, nyt vihdoinkin aion kertoa kuvin ja muutamin sanoin Tanskan matkastamme  :D 

Mutta ensin täytyy hieman purnata, että olo on ollut aika repsahtanut matkan jälkeen, siksi rankka se näytti meille "vanhuksille" olevan, niin monet kilometrit kun sitä autossa istuttiin ja paasattiin eteenpäin halki Tanskan maisemia ja nähtävyyksiä, jotka kyllä suureksi osaksi koostui valtavista viljelys-ja juurikaspelloista :)

Mutta mennääs ensin kurkkaamaan pienen pieni mökki, jossa yövyimme Ljungby nimisessä paikassa täältä n. 600 km:n päässä.

 1835704.jpg

 Tässäpä se mökki ja huomatkaa ihana nurmikatto  :D  Hyvät unoset tässä saimme ja tässä oli keittiöosakin täysine varusteineen ja tosi rauhallinen paikka !

 1835705.jpg

Ja nyt ollaan jo Malmössä, josta juuri ollaan tultu tähän Öresundin sillalle jota pitkin mentiin Tanskan puolelle. Sillan ylitys maksoi 325 kr.

 1835707.jpg

 Ja tässä se "ihanuus" sitten odotti, mökkimme Hyldetoftenissa ja näytti kyllä heti niin kodikkaalta että sinne oli kiva asettua taloksi ja olla kuin kotonaan  :)  Mennäänpäs kurkkaamaan miltä näytti sisältä !

 1835711.jpg

 Ihan kodikasta, eikö vaan, kulmasohva ja lepotuoleja paritkin

 1835712.jpg

 Oli toki telkkarikin  :)

 1835715.jpg

 Oleskeluhuoneessa myös tämmöinen ruokailukaluste

 1835721.jpg

Keittiöosa hyvä ja toimiva

 1835716.jpg

 Makuuhuoneemme , jossa tosi hyvät vaatekaapit .

 1835718.jpg

 Pieni, siisti wc, jossa suihku myös.

 1835725.jpg

 Tuloiltana isäntä korkkasi valkkariputelin ja hyvää olikin  :)

 1835736.jpg

 Hämmästyttävän korkealla oli myös kukkasia ja ensin tovi ihmeteltiin, että mites kastelu sujuu

 1835737.jpg

 Mutta ei mitään ongelmaa, tuolille nousi hän ja letkulla vaan vettä kukkasille  :D

 1835728.jpg

 Näitä Tanskassa on valtavat määrät, peltoa peltoa silmän kantamattomiin !

 1835729.jpg

 Ja myös tämmöisiä kivoja karjatiloja, joissa lampaita tai lehmiä.

 1835723.jpg

 Yhtenä päivänä käytiin Knuthenborgin puisto-ja safarilla ja ensimmäiseksi pääsin siellä aaseja taputtelemaan  :)

 1835731.jpg

 Siellä ajeltiin autoilla eläinten seassa ja tämä oli hauska, saatiin odottaa kotvan, että nuo kamelit mennä kössötteli pois tieltä  :D

 1835733.jpg

 Tässä toinen juttu, joka kyllä oli huvittavan näköistä, strutsi oli työntänyt jonkun autoon päänsä, eikä meinannut pois lähteäkään.

 1835735.jpg

 Tästä kun mentiin, auton lasit piti olla kiinni, mutta meilläpä oli auki, kun kuvasin tuon kisulin, mutta samassapa olikin vahtiauto vieressä, josta sanottiin että lasit kiinni ! :) Tuo päivä oli lomamme paras päivä ja paljon saatiin kuvia sieltä, mutta en nyt laita tähän enempää, vaan jossain vaiheessa teen kansion kuvasivuilleni Tanskasta.

 1835738.jpg

 Tässä eräs kirkko, mutta en muista, missä tämä oli .

 1835739.jpg

 Tässä oltiin ainakin Nyköpingissä ja tämän niminen kaupunki on täällä Ruotsissakin.

 1835741.jpg

 Tanskasta lähtöpäivänä kävimme Kööpenhaminassa ja tässä yksi kuva sieltä.

 1835743.jpg

 Tässä yksi rakennus, joka on yksi kuninkaallisten asumista rakennuksista . Kööpenhamina on kyllä valtava ja siellä varmaan olisi vaikka miten paljon katsomista, mutta täytyy sanoa että minua kuitenkin se "maalaiselämä" kiehtoi enemmän  :D Koko lomamme siellä oli antoisa ja hyvä muuten , mutta välillä oli tosi huonot ja tuuliset säät ja ukkostakin oli yhtenä iltana melkoinen mylläkkä. Teimme myös pienen lauttamatkan, 45 min. kestävän Tårsista toiselle saarelle ja siellä mentiin Odeseen, mutta hirveä sade sotki senpäiväisen ohjelman :( 

Kävimme myös krokotiilizoossa, mutta täytyy sanoa että se oli täysi fiasko ! Mutaisesta veestä killisteli silmäpareja, mutta eipä paljoa muuta näkynytkään sitten ja pieni oli, vaikka maksoi kokonaiset 60 kr sisäänpääsy ! Todeta vaan täytyi, että kyllä komeilla mainoksilla turisteja toisinaan onnistuvat jymäyttämään .

 Mutta tämä riittäköön nyt tällä kertaa ja voi vain todeta, että kuitenkin kaikkinensa mukava muisto ja yhtä kokemusta rikkaampana oli tämäkin lomamatka :D

Minulla on tosiaan tämä viikko vielä vapaata töistä ja sitten ensi viikon tiistaina työt alkaa. Tuntuu kyllä että lomaa on ollut jo pitkään !!!

Tänään pyöräilin sisareni Kaarinan luo ja oli niin ihanaa käydä luonasi ja rupatella kaikessa rauhassa ja nauttia hyvästä fiikasta, KIITOS KAARINA !!!

Kaikille toivottelen oikein mukavaa viikon jatkoa ja hyviä vointeja !