Elokuun lämpöiset terveiset kaikille teille ystäväni !

Tänään saatiin kääntää jälleen uusi sivu allakoissamme ja nyt pojujen antamasta kalenterista tuli tämmöinen kuva koko kuukauden iloksi :)

1603804.jpg

 Alexander se tässä näin iloisena autoilee  :D  Tästä kuvasta hänestä on tullut jo iso mies ;)

Hieman oli haikee mieli kun mieleen tupsahti, että seuraava kuukausi on jo sitten syyskuu ja se kalskahtaa jo aika syksylle ! Mutta eipä kiirehditä, tätä kuukautta on peräti 31 pitkää päivää ja minulla melkein koko kuukausi lomaa :) Ja tällä kuulla sitä lähdetään sitten sinne Tanskan matkalle. Tässä kuussa myös Kakesta tulee ukki ! Siinä kuun puolen välin jälkeen  :)  Tänään alkoi kesäloma myös tyttärelleni Minnalle ja Davidille ja he lähtevät Thassosin saarille viikoksi ! ILOISTA KESÄLOMAA TEILLE MINNA JA DAVID !!!  Hanne -tyttäreni sensijaan alkaa työt elokuun puolessa välissä pitkän äitiysloman jälkeen, sillä hän jäi lomalle maaliskuussa -06 ja pojat kun syntyi niin lähekkäin, sai viettää kahdet mammalomat peräkkäin  :) Varmasti tuntuu oudolta alussa, mutta kyllähän siihen sitten nopeasti tottuu, toivotaan ! 

Kovasti on myös ajatukseni tuolla Tallinnan puolella, jossa sisareni Kaarina ja Timo lomailevat parhaillaan ! Toivottavasti saavat oikein ihania ja antoisia päiviä siellä :)

Tässä viikonloppu jälleen häämöttää ja niinpä toivottelen kaikille mitä parhainta perjantain jatkoa ja HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!

 1784194.jpg