Oikein hyvää keskiviikkoa jokaiselle !

Mutta päivitykseni aluksi ensin.............

 1715322.jpg

 SYDÄMELLISET ONNITTELUT sinulle Anne ystäväni , sillä täytäthän tänään kokonaiset täydet ja vielä puolikkaat  ! :D   Onnittelin sinua jo tuolla toisessa blogissa, mutta sitten en olekaan varma että käytkö siellä joka päivä !  Mutta tässä ojennan sinulle vielä tämmöisen kukkakimpun ja toivon, että päivästäsi tulee hyvä ja onnentäyteinen !!!

Minulla on menossa nyt parin päivän vapaat, eli huomenna taas töihin iltavuoroon ja sitten perjantaina aamuun ja sitten alkaa kuuden päivän vapaat ! Ihanaa saada vielä lähes viikon loma ennen varsinaista lomaa  :)) Olen siitä tosi iloinen, sillä kroppa meinaa väkisinkin sanoa sopimuksensa irti tykkänään  :(  Olen ollut aivan hirmuisen väsynyt ja kova särky koko kropassa turvotuksineen kaikkineen. Olettehan tietoisia varmaan että minulla on fibromyalgi ja se aiheuttaa niin kaikenmoista muutakin ei vaan särkyä . Ei sen kanssa kyllä sinuiksi tule koskaan , sillä kyllä se niin ikävästi muistuttaa olemassa oloaan ! :(  Ja mitä enenmmän stressiä sitä jykevämmin se iskee tuo sairaus paholainen !! 

Mutta elämäni suuri rikkaus ja voimia antavaa on kaikki läheiset ja lapset ja lastenlapset  :) Ja täällä te kaikki hyvät ystäväni , joita olen saanut jo monta ihanaa :D Tämä netillä ja näissä blogeissa keskusteleminen antaa todella paljon ja haluan oikein kiittää teitä kaikkia, että olette olemassa  !

Kävin hiljattain kaupassa, tässä ihan lähellä olevassa ja nyt on potut kiehumassa ja kassleria uunissa. Sää on hieman semmoista, sanoisinko sekalaista ;) Ei hellettä, mutta ei kylmäkään, oikeastaan ihan passelia !

Kaikille teille toivottelen oikein hyvää päivän jatkoa ja reipasta kesäistä fiilistä !!!