Hyvää sunnuntaipäivää kaikille !!!

Eilen otimme mukaamme tämän "otuksen" ja ................

 817371.jpg

 veimme sen oikein henk.koht. ostamaan itselleen heiniä ja puruja ;) No ei kylläkään ihan noin, vaan leikkautimme Mimmi-neitin kynnet siellä eläinliikkeesä samalla  :D  Mimmille ostimme toukokuussa ihan ikioman marsun boksin suomessa ollessamme ja siinä tuo tykkää kovasti matkustaa, niin ylvään näköisenä istuu siinä ja katselee ympärilleen :)  Ja sitten pitihän Elvistäkin muistaa, ostettiin sille semmoinen karvakäpälä, joka haisee kissan myntalle ja sen kanssa mirri paini sitten vaikka miten kauan ja aamulla löytyi oksennus sen vierestä  :)

Eilen siinä illan puoleen Hannen perhe käväisi ja olihan se taas niin mukava piristävä tuulahdus meille "vanhuksille", kun saatiin vähän aikaa melskata mummin pojujen kanssa :D  Henkellekin alkoi nyt kesäloma sitten että kivaa kun saavat olla nyt yhdessä koko perhe päivät pitkät !

Isäntä tästä lähti jokin aika sitten pärryyttelemään prätkällään, nyt kun on aika hyvä sääkin, mutta näyttää olevan kyllä tummia pilviä taivaalla, joten toivottavasti ei ala satamaan ! Mutta tällä hetkellä paistaa aurinko.

Eilen illalla katsoin Seinäjoelta ne Tangomarkkinat ! Tapaan katsoa ne joka vuosi jos vaan mahdollista ja olen kotona. Niin ja eilen tuli myös katsottua se ohjelma, Tammerkosken sillalla :) Olen niin iloinen että on mahdollisuus katsoa myös suomen kanavaa ja minä tykkään noista musiikkiohjelmista.

Mutta nytpä tällä kertaa pitemmittä puheitta lopetan "laaritukseni" tähän ja toivotan kaikille HYVÄÄ SUNNUNTAIPÄIVÄÄ !!!

Noin tunti tämän päivitykseni jälkeen vettä tulee kuin saavista kaatamalla !!