Hyvää perjantai-iltaa kaikille !

Näin jälleen kerran ollaan viikonlopussa ja kesäkuu alkaa olla puolessa välissä !

Ja voi sanoa että jokaiselle päivälle annetaan uudet voimat ja tänään mieli on ollut taas hiukan iloisempi mitä eilen. Elämähän on haaste suurine kysymyksineen ja monine vaiheineen, täällä meitä ilot ja surut kohtaa, näinhän se on, siihen on vaan tyydyttävä mitä annetaan. Vaikkakin usein tuskallisten ja monien kyyneleiden kautta, mutta sitten taas kun on parempia päiviä, ne antaa voimaa ja iloitsee aivan suunnattomasti niistä ilon aiheista ja elämän sisällöistä, mitä on annettu.

Eilen ja tänään täällä Gävlessä ylioppilaat juhlii valkolakkiaan :) Ja mahdattekohan tietää että täällä on semmoinen traditio että juhlaviikkona kaupungin torilla käydään eri luokkien välillä ankara vesisota ! Ja en malta olla laittamatta pari kuvaa, jotka poimin aamulehden nettisivuilta ja tämä sota käytiin viikon alussa tosiaan .

 1642266.jpg

 Tässä tämä koulun luokka on pukeutunut näköjään palosotilaisiksi, sillä joka luokalla on myös teema, miksi pukeutuvat  :D

 1642276.jpg

Ja tässä yksi neitonen saa vettä kyllä niin perusteellisesti päällensä  :) Ja tämäkin vesisota kun käytiin, oli aika viileää ja tuulista, joten toivoa täytyy, ettei nyt kukaan vilustunut omiin juhliinsa . Nämä sodat minunkin tyttäreni kävivät molemmat ja nyt en millään muista, että mitä Minnan luokka esitti, mutta Hannen luokkalaiset olivat clowneja  :D Olihan se juhlaa ja itse ne lakkiaispäivätkin, mitä vieläkin on mukavaa muistella. Hanne sai valkolakin -99 ja Minna -01.

Huomenna lauantai ja menemme sisareni Sanna-tytön 30-vuotispäiville :) Ensi viikon torstaina sitten Kevinin 1-vuotiskekkerit, joten iloisia juhlia riittää !

Kaikille toivottelen leppoisaa perjantai-illan jatkoa ja MUKAVAA VIIKONLOPPUA !!!