Hyvää perjantaipäivää kaikille !

 Sisareni blogissa näitte Ruotsin lipun liehuvan kansallisuus-ja lipunpäivän johdosta ja niinpä minä tarjoan teille päivän kunniaksi tämmöisen leivoksen :D

 1620962.jpg

 Olkaapa oikein ystävälliset ja nauttikaa leivoksesta :))

Meidän perhepiirissä on myös synttäreitä tänään, sillä mieheni tytär Jessica täyttää tänään 29 vuotta , Göteborgissa kylläkin ja huomenna menemme Tukholmaan Kaken veljen 60-vuotispäiville .

Kyllä päivät menee oikein lentäen ! Nyt taas viikonloppu !! Huomenna olen ottanut lomapäivän, mutta sunnuntaina jälleen töihin aamuvuoroon, onneksi yhdessä Kaarinan kanssa jobataan silloin. Maanantaina myös aamuvuoro, mutta sitten senjälkeen seitsemän päivän vapaat, jippiiii  ! :D

Lämmintä on riittänyt, välillä ehkä liiankin kuumaa, mutta eipä nyt kuitenkaan valiteta, sillä nautitaan kesästä ! Kukkaset jotka parvekkeelle laitoin, oikein silmissä kasvaa ja tuuhettuu :) Mukavaa joka päivä mennä tuonne pieneen puutarhaan nuuskimaan ja hoitamaan niitä ! Ja siellä kyllä viihtyy Elviskin päivät pitkät, joten välillä on kyllä pakko mirri ottaa sisälle siestalle ja fläktin alle.

 1620990.jpg

 Elvis on kyllä aika hyvä etsimään varjoisampaa paikkaa, kuten tässäkin kuvassa ;) Huh hellettä, kertoo mirrin ilme tässä :)

 Jokaiselle tässä lopuksi toivottelen oikein hyvää viikonloppua, lomalaisille rentouttavaa lomaa ja sinulle, jolla on murhetta ja surua, lämmin voimahali ja lohduttavat ajatukseni !