Tervehdyksen tuulahdukset kaikille ystävät hyvät !

Näin on sitten juhannus muistojen joukossa ja minullahan se meni "rattoisasti" töissä, nyt on pari vapaapäivää ja tekee kyllä niin hyvää levähtää :) Mutta ei mitään valittamista, kyllä töissäkin oli aivan hyvä fiilis ja varsinkin, kun juhannuspäivänä yksi asukkaistamme niin, niin kauniisti lauloi, Juhannus on meillä herttainen.... Se soi vieläkin korvissani :D

Torstaina olimme pikku Kevinin 1-vuotisjuhlissa ja sieltäpä laitan tähän neljä kuvaa. Nyt on sitten mummin "mussukat" 1 ja 2 vuotiaita, sillä pojillahan on ikäeroa vain 1 v 2 kk:tta .

 1670012.jpg

 Näin herkulliselta näytti fiikapöytä ja sitä myös olivat kaikki nämä Hanne-äitin tekemät leivonnaiset  :)

 1670013.jpg

Ja tässäpä itse päivänsankari, Kevin, näin polleena istuu laatikoiden vieressä, jotka sisälsivät pöydän ja kaksi tuolia, jotka Minna-täti ja David toivat pojulle.

 1670014.jpg

 Tässä isä-Henke ja Kevin  :)

1670016.jpg

 Ja tässä Hanne äiti ja isoveli Alexander  :)

Kivat oli synttärit ja väkeä oli kovasti ja mukavia lahjoja Kevin sai ! Lämpimät kiitokset vielä Hannelle ja Henkelle !!!

Tänään siis vapaapäivä, kovasti työviikonloppu väsyttää. Kävimme syömässä tänään  Farfar nimisessä ruokalassa ja kaupassakin käytiin samalla. Sieltä ostin uudet työkengätkin. Nyt kyllä vielä pitäisi vähän imuroidakin, mutta katsotaan nyt, riittääkö puhtia ! Kesälomaan vielä viisi pitkää viikkoa !!!

Mutta teille kaikille toivotan mitä parhainta alkanutta viikkoa ja hyviä vointeja !!! Ja näinpä alkoikin kesäkuun viimeinen koko viikko, hupsista miten aika rientää  : o