Heippalihei kaikille ja tervehdykset täältä sateisesta, koleasta Gävlestä  !

 1563510.jpg

Tässä kuva kaupungistamme, keskellä kaupunkia on tämmöinen vesistö, kaunista eikö vaan, varsinkin kesällä.

Viikko meni lähes tietämättä, vaikka työn täyteinen oli kyllä ja eilen aamuvuoron jälkeen olin kyllä todella väsynyt, mutta nyt on nämä pari päivää vapaata, maanantaina jälleen aamuvuoroon !

Ja viikon suuri, iloinen kohokohta tottakai oli pikku Mathiaksen  syntymä ! :D  On niin ihanaa kun kaikki meni niin hienosti ja maailmaan putkahti söpö poika !!  Vielä emme olla käyty häntä katsomassa, mutta heti kun vaan terveinä ollaan , käydään kyllä. Nyt justiin meillä on isäntä  aika kovassa kuumeessa, oli saanut kylmää prätkäajelulla. Mutta toivotaan että tuosta nopeasti parantuu !

Niin seuraava vauvan maailmaan jännitys tapahtuu sitten elokuussa, kun Kaken tytär Ancela saa ensimmäisen pienokaisen ja siitä sitten kuukauden päästä toinen tytär, Jessica ! :)

Huomenna tulee jo mummin toisellakin pienellä pojulla Kevinillä ikää 11 kuukautta ! Tiedossa pian 1-vuotissynttärit ;) Alexanderhan täytti 2 vuotta viime kuussa. On niin ihanaa seurata näiden pienten lasten kehitystä ja kasvua ja voi miten paljon he antavat sisältöä elämään ja ovat niin rakkaita !!!

Sää täällä on kaikkea muuta kun kesäinen, taikka oikeestaanhan vielä kevät onkin ;) Kyllä se kesäkin sieltä vielä tulee, eipä hätäillä suotta. Mutta luonto on jo niin kaunista että silmä oikein siinä lepää ! Onneksi en ostanut vielä parvekkeelle kukkasia !!

Mutta nytpä kaikille toivottelen oikein MUKAVAA VIIKONLOPPUA !

1563514.jpg