Tervehdyksen tuulahdukset !

Taas ollaan viikonlopussa ja nyt on vapaata töistä , mutta vain tämä lauantai ja sunnuntai, maanantaina jälleen töihin !

Tänään on ollut kovasti kiireinen päivä, sillä vasta tänään suoritin viikkosiivouksenkin, sitten juoksin tuohon lähikauppaan ja vielä kukkakauppaankin, sillä vävypojan synttärit on klo 16 ! :)  ja nytpä näitä synttäreitä sitten riittääkin peräti kolmelle lauantaille, sillä ensi lauantaina mummin poju Alexander täyttää 2 vuotta ja äitinsä Hannen synttärit , jotka olisi vappuna, juhlitaan samalla kertaa :D Ja sitten toukokuun 3.päivä synttärijuhlat aina Suomessa asti, jolloin mamma täyttää ne upeat 90 vuotta ! Tämä huhti-ja toukokuu ovat oikein synttäreiden aikaa kyllä , niin ja kesäkuukin, sillä silloinhan toinen mummin poju, Kevin juhlii synttäreitään :))  Ja vuosiahan tulee täyteen kokonaiset 1 vuotta ;)

Päivällisenkin jo sain valmiiksi ja on jo syötykin, joten nyt taas jaksaa ! Taidanpa mennä ottamaan pienet nokoset ennen synttäreille lähtöä, sillä tänäkin aamuna uni loppui aivan turhan aikaisin !!

Nyt kaikille LEPPOISAA VIIKONLOPPUA JA HYVIÄ VOINTEJA  !!!

 1473827.jpg