Hyvää huomenta ja oikein mukavaa alkanutta huhtikuuta kaikille !

 1337755.jpg

 Ja näinpä saadaan kalentereissamme JÄLLEEN kääntää uusi sivu ja nyt meidän kalenterissa on tämmöinen kuva :) Kuva otettu Alexanderin 1-vuotispäivänä ja tässä poju syö kakkua ihan eka kerran ja ensin meni suu vähän mutrulle ;)  Ja niinpä 2 vuotta täyttää Alexander tämän kuun 26. päivä ! Voi miten aika menee ja hänestä on tullut jo niin iso, ihana poika. Joka kerta kun tapaamme, aina on tullut uusia sanoja !

Ja lumet ovat melkein nyt huvenneet, ihanaa, kevät tulla saa !!

Olin kolme päivää aamuvuorossa ja jotenkin oli aina niin väsy, ettei jaksanut päivittääkään täällä. Sitten olen uudistanut jonkin verran Hellun kotisivua ja sen kanssa tuli touhuttua. Osoite on täällä sivullani blogilistalla , joten löydätte sinne jos haluatte käydä katsomassa ;) Se kotisivu minulla on ollut jo monta vuotta.

No niin ja nyt minulla on seitsemän päivän vapaat, voi että nautin ! Tänään aion mennä katsomaan, jos pyykkituvassa olisi vapaita koneita, niin aloittaisin siitä touhusta, sillä pyykkiä näyttää olevan kovasti. Ja sitten tekisi mieli vaihdella jo vähän kevyimpiä verhoja tai ainakin vaaleampia, sillä meillä kyllä kaikki verhot ovat aika kevyitä :D Keittiöön jo vaihdoin tammikuussa, mutta näihin muihin huoneisiin sitten.

Nytpä toivottelen kaikille oikein mukavaa aprillipäivää ;) Täytyy vielä varmistaa, että tämä tekstini ei sisällä mitään aprilliä ! :) Hyviä vointeja kaikille ja mitä parhainta huhtikuun ensimmäistä viikkoa !!!