Heips kaikille !

Ja eiköhän nyt ole aika lähteä tosissaan kevättä kohti, vai mitä mieltä olette ? :)

 1404481.jpg

 Yleensähän pääsiäisestä alkaa kevät ! Kyllä muuten meni nytkin niin nopeesti pääsiäispyhät, mutta on minulla vielä tipuset sun muut tilbehöörit, mutta jospa huomenna sitten laittaisin ne pois siivouksen yhteydessä :)

Olen ollut nyt pari aamuvuoroa töissä ja kyllä sitä tekemistä siellä taas olikin, väähn enemmänkin kun tarpeeksi !! Mutta nyt sitten siis huomenna vapaapäivä ja sitten kolme aamuvuoroa jälleen, että sillälailla !

Tässä juuri siivosin marsujen häkin ja toinen marsuista, Wilman Kake oikein kylvettikin. On mokoma saanut jotain syyhyä ja sitten se täytyy pestä neljä kertaa viikon välein semmoisella shampoolla, joka pitäisi auttaa siihen, mutta saa nähdä auttaako. Wilma on tämmöinen teddymarsu ja taitaa olla aika arkaihoinen.

 817333.jpg

 Kylvyn jälkeen neitonen sai olla pyyhkeeseen ja fleecefilttiin kääriytyneenä niin kauan kunnes turkki oli aivan kuiva ! Nyt sitten on asunnossaan erittäin tyytyväisen oloisena ja mussuttaa heinää ja näkkileipää. Ihme vaan että Mimmi ei ole saanut tuota vaivaa ja toivottavasti ei saakaan, sillä se olisi tosi hankala kylvetettävä, on senverran sisukkaamman luontoinen kun Wilma :)

 817371.jpg

Ja Mimmillähän kuten näette on tämä turkkilajikin aivan erilainen, on upean silkkinen ;)

Tänä iltana jälleen Kotikatu ja sitähän tässä on tarkoitus sitten katsoa ! Tuntuu että viikot menee niin nopeasti että aina on Kotikatu ;)

Mutta nytpä lopettelen tähän ja toivottelen kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää loppuviikkoa !