Tervehdys kaikille ystävilleni !

 1391951.jpg

Näin ollaan ensimmäisessä pääsiäispäivässä ja pysytään siis siinä tunnelmassa kuvienkin muodossa :) Tässä kulhossa on tyttöjen maalaamia kananmunia silloin ennen ! Joskus koulussa maalanneet nämä ja minä säilytän ne visusti tallessa ja otan joka vuosi ne esille, rakkaita muistoja :))

1400355.jpg

 Eilen sain tytöiltä perh. näin kauniin pääsiäiskukan ! Mutta jopa Elvis oli sen kaatanut aamulla ja niinpä laitoin sen ikkunalle semmoiseen paikkaan minne mirri ei pääse ! Meillä oli niin mukavaa taas yhdessä ja söimme pääsiäislounasta ja laitanpa ihan muutaman kuvankin eilisestä  :D

 1400337.jpg

 Tässä Alexander makustelee hyvin mietteliään näköisenä elämänsä ensimmäistä mämmiä ;) Pieni suu meni ensin hieman mutrulle, mutta otti uuden lusikallisen suuhun, sillälailla Alex ! Isä Henke  ei syönyt mämmiä !

 1400342.jpg

 Tässä äiti Hanne mämmituokkosen kanssa  :D

 1400348.jpg

 Minna ja David tässä ja mämmiä odotetaan, molemmat söi ! :)

 1400364.jpg

 Ja tässä mummin pojut leikkitouhuissa, ihan hilkulla muuten, että sain Alexinkin kuvaan mukaan, sillä täysi vauhti on päällä !!

Eilen siis pyrytti lunta koko päivän ja kyllä sitä tulikin ! Mutta tänään on ollut erittäin kaunis aurinkoinen sää. Kake oli eilisen illan suomiseuran iltamissa laulamassa, minua ei huvittanut sinne lähteä nytkään ja en oikien jaksanutkaan, sillä pientä flunssaa ja pääkipua on ollut jo parina päivänä. Pikku Melindan haudalla kävimme aamupäivällä, veimme sinne kimpun tulppaaneja ja narsisseja ja sytytin kynttilän :(  Laitan kuvan kuvasivuille otsikkoon, Muistoissa.

Nyt vietetään vain leppoisaa pääsiäisen jatkoa ja sitä samaa toivotan teille jokaiselle ! Sekä oikein hyviä vointeja !!

 1391955.jpg