701413.jpg

 Tässä Elviksen kanssa toivotetaan teille jokaiselle mukavaa lauantai-illan jatkoa ! :) 

 Päivät menee niin nopeesti ja enää huominen päivä siitä kuuden päivän vapaastani, sitten maanantaina töihin aamuvuoroon, onneksi alkaa vasta 7.30  :)

Eilen pesin ison pyykin ja olikin aika taiteilemista tuolla ulkona, kun pyykkitupa tässä on tuossa naapuritalossa ja sinne vielä laskeutuu pieni mäen kumpare, joten voipi sanoa että kieli keskellä suuta taiteillen sai mennä ettei lennä nenälleen !

Ja sitten tänään heti aamusta soi puhelin ja Hanne-tyttöhän siellä oli ja kysyi jos pojat voi tulla hoitoon ja tottahan se sopi ja oli niin IHANAA saada olla taas ihan vaan näin "meidän kesken" :D Se on laatuaikaa se ja nyt oikein huomasin, miten Alexanderistakin on tullut jo iso poika ! Ja hän on aina kuin aurinko, vaikka kyllä Kevinkin melkoinen hymypoika on ! Poikien vanhemmat kävivät treenaamassa ja parisen tuntia pojat oli sitten tässä meidän ilona. :)  Elvis vaan käyttäytyy aina yhtä hupsusti, nytkin vilahti lopuksi makuuhuoneeseen sängynpeiton alle piiloon ja Alexander oli ihmeissään ja etsi ja kumartui joka sängyn ja sohvan alle kurkkaamaan, että missä mirri.

MUKAVAA, HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE !!!