1217635.jpgTervepä terve vaan kaikille !!!

Hupsista kun aika menee, kuukausi jo yli puolen välin ! Ei voi sanoa, että voi kamalaa kun aika tulee pitkäksi ;) Ainakin töissä tuntuu, ettei meinaa millään ehtiä tekemään sen kaiken, minkä haluaisi !

Ja lumesta ei ole tietoakaan, ainakaan vielä, mutta johan iltalehdessä, siis Aftonbladetissa oli lukua, että ensi viikolla täällä tulisi kylmempää ja jopa myrskyäkin ja huonot kelit sen myötä, no sehän nähdään sitten, kuinka käy.

Minulla on töistä huomenna vapaa ja se kai vaikuttaa, että tuolla toisessa blogissa jo eräille toivottelin hyvää viikonloppua :D Olin aivan perjantaissa  ;)  Huomenna siis vapaapäivä minulla, sittenpä viikonloppu taas töitä aina tuonne maanantaihin asti. Luultavasti lauantai ja sunnuntai ollaan työkollegoita Kaarina-sisaren kanssa :))

Tänään ennenkuin nousin kaupungilla kotiin tulevaan bussiin, oli niin armoton nälkä, että piti ostaa silakkahampurilainen ja voi että se olikin hyvää !!! Torilla on nyt aivan upouusi silakkakioski ja siihen menne kyllä varmasti toistenkin.

Mutta nyt toivottelen kaikille teille mukavaa illan jatkoa ja hyviä tammikuun päiviä !