OHOH, tämä blogi on nyt kyllä aivan unohtunut unholaan, koska päivitystä en ole saanut aikaan sitten miesmuistiin :(

Nyt ollaan jo marraskuussa ja tänään aamulla kun ylös nousin, oli tullut talvi ! Voi miten kauniin näköiseltä luonto näyttikään, mutta päivän aikaanpa lumet ovat lähes sulaneet. Harvoinpa eka lumi pysyvää onkaan.

 Tänään on Pyhäinpäivä, myös täällä Ruotsissa

 1034095.jpg

 Ja haluan aivan sen vuoksi laittaa kynttilät palamaan tähänkin. Kirkkomaat ovat nyt todella kauniita tuhansine kynttilöineen. Mekin kävimme pienen lapsenlapseni  Melindan haudalla sytyttämässä kynttilän ja asetimme myös sievän havukoristeen sinne ja senjälkeen menimme kirkkoon ja sytytimme kynttilän siellä kaikkien rakkaitten ja läheisten muistoksi.

 Viimeisen päivitykseni jälkeen on ollut merkkipäiviäkin kahdet, omani ja sisareni, jolloin vietettiin semmoista mukavaa "puolivuotispäiviä", he he

 713318.jpg

 Ja tässäpä me, mutta ei itse merkkipäivänä, vaan noin vuosi sitten ! :)

Ja eilen oli sitten oikein semmoiset "kunnon" syntymäpäivät, jossa  lankoni Timo täytti ihan pyöreitä, eli 60 vuotta tuli täyteen, ONNEA ONNEA Timo vielä kerran !

 1034102.jpg

 Ja tässäpä päivänsankari itse ja tämä kuva on nyt kesällä otettu  suomessa lomamatkalla :)  Taitaa tässä kuvassa olla ihan kotitalossaan taivalkoskella, joka nykyisin on lomapaikkana.

Minä olen tänään viettänyt vain semmoista hiljaiseloa muuten ja enkä aio mennä suomiseuran kemuihinkaan. Mutta miehelläni Kaukolla on senkin edestä vipinää, juuri nyt on radiolähetyksessä  ja senjälkeen menee suoraan suomiseuralle laulusolistiksi koko illaksi !

Kaikille toivottelen leppoisaa lauantai-illan jatkoa ja hyvää viikonloppua !