Hei kaikille !

Päiviä on tässä vierähtänyt , mutta kyllä täällä blogillani olen käynyt harva se päivä ja lisännyt kuvia moneenkin kuvasarjaan, joten olkaapas hyvät, käykää läpi kuvani ja sieltä sun täältä löytyy lisää kuvia :)

Laitetaas tähän pojista, siis tyttäreni pojista tämmöinen mukava yhteiskuva, jossa Kevin on turvallisesti isoveljensä Alexanderin sylissä, toivottavasti  ;))

 810057.jpg

 On ne suloisia nuo pienet lapset, oikeat mummin mussukat siinä  :D 

Ja näin kuulkaas on käynyt, että viimeistä lomaviikkoa viedään, voi kauhistuksen kanahäkki !!!  Viides viikko, tai oikeasti tämä ei ole enää kesälomaviikko, vaan schemassani oleva kuuden päivän vapaa, jolla näin mukavasti sain jatkettua lomaani ! :) Pientä haikeutta suoraan sanoen tässä alkaa jo tuntemaan, että loma on sitten auttamattomasti ohitse ! Vaikka niistä tunteistahan ei tarvitse sen enempää kertoa, sen tietää jokainen, miltä tuntuu palata kesäloman jälkeen töihin !! Siitä huolimatta, vaikka töihinkin on tosi ihana mennä ja tavata ja halia taas siellä oleva jokainen asukas  :) Ja samalla toivoo, että kaikki 8 siellä vielä olisivat . Vanhain osastosta kun on kyse, milloinkaan ei tiedä, kuka sieltä on yhtäkkiä lähtenyt.  Mutta nyt vietetään hartaasti viimeisiä lomapäiviä ja ainakin pyykkipäivä on luultavasti huomenna ja sitten keskiviikkona mennään systerin, Kaarinan kanssa kaupungille ! Tuo armas aviomieheni täyttää vuosia juhlallisesti eka työpäivänäni ja jotain mukavaa ajattelin samalla ostaa päivän kunniaksi, lohdutukseksi vanhenevalle ;)  ja sitten otetaan vaan semmonen mukava, rento stadipäivä ja fiikataan !  :)

Tässä vähän mietteitäni tällä kertaa ja tavataan taas pian uudelleen !