Heippa kaikki !

Nyt on jo  tiistai ja töitä paiskittu koko pitkä viikonloppu, perjantaista  maanantaihin, sillä eipä ihme, jos nyt nämä pari vapaapäivää tekee hyvää  ! 

 Ja hyvinpä nuo työt alkoi taas luistamaan viiden viikon lomailun jälkeen. Oikein tuntui että energiaa oli saanut kroppaansa runsain mitoin ja toivottavasti sitä nyt riittää kans seuraavaan kesälomaan  :)  Mitenköhän käy, sen näkee sitten kevätpuolella !

Tänään otan suhteellisen lungisti, sillä kyllä kropassa tuntuu väsymys painavan. Pieniä askareita tässä kotosalla olen tehnyt ja tietenkin otin pienet päivätirsatkin.  Huomenna tulee sitten mummin pienet pojat vähäksi aikaa, niin pääsee äiti ja isi taas yhdessä treenaamaan . Ja onhan se aina niin ihana toisinaan olla Alexanderin ja Kevinin kanssa. Kevinkin tuli jo kaksi kuukautta, joten nopeesti aika menee !

 Ja sitten esittelen tässä isännän uuden ajopelin, prätkän  ! :)  Osti tämän muutama päivä sitten ja tällä mennä porhaltelee että tanner tärisee  :D

 841290.jpg

 841282.jpg

 Merkiltään Honda  750 .

Täällä odottelen myös innolla semmoista eläväistä perheenjäsentä, että milloin hänet nähdään kuvassa tuolla Annen blogilla  :D

Kaikille mukavaa päivän jatkoa ja hyvää loppukesän jatkoa !