Heippa !

688037.jpg

Kuten kaikki huomaatte, en tänne blogilleni saa muuta aikaan, kun joskus tekstiä ja "viimeisimmät uutiset" siis, mutta kuvasivuja tänne olen saanut aikaan muutaman ja lisää tulee ! :) Tässä kuvassa on petuniamme, joka roikkuu parvekkeella ja kukkaissato on tästä kuvasta lisääntynyt roimasti !

Nyt on uusi viikko alkanut ja jopa kesäkuun viimeinen viikkokin. Huh huh, tätä vauhtia kun aika menee, ollaan kohta syksyssä ! No ei mitään hätää, vielähän tässä on kolme viikkoa kesäloman alkuun , joten se tuntuu hyvältä, että loma on edessäpäin !

Tasan viikko sitten syntyi pikkuinen Kevin ja siitä tuntuu olevan jo vaikka miten piiiiiitkä aika ! Ette kyllä usko miten hirvittävän jännittävä se päivä oli, välillä tuntui vähän liiankin jännittävältä. Kerran pikkuinenkin on päässyt jo mummilaan ja voi miten suuri poika olikaan nyt Alexander, siis isoveli  :D  Ihania mummin kullan muruja .

Juhannuskin oli ja meni ja töiden merkeissähän se melkein meni. Nyt on sitten edessä kuuden päivän vapaa ja mahtava fiilis siitä, tottakai !!

Kaikille mukavaa alkanutta viikkoa ja iloista kesämieltä !